Stedelijk Museum Amsterdam
Tickets & Tijdsloten

Tickets & tijdsloten

Koop tickets

Welkom terug!

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom is het de komende tijd nodig om online een ticket en tijdslot aan te schaffen.

Museumkaarthouders en bezoekers in het bezit van een ander geldig entreebewijs kunnen hieronder kiezen voor ‘Ander geldig toegangsbewijs' om alleen een tijdslot te reserveren.

Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol
Om jouw museumbezoek zo prettig mogelijk te maken, zouden we je graag een aantal vragen stellen over je bezoek. Je ontvangt daarom binnenkort een enquête van ons per mail. Deze is anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor het verbeteren van onze service. Bedankt voor je medewerking!

We kijken uit naar je komst!

Koop tickets
 Omschrijving
PERFORMANCE SIGHTLESS SEEING #4: ACQUISITIONS
Niet Voor Scholen In deze ticketshop kun je een entreeticket met tijdslot + een Public Program ticket (€ 3,-) bestellen. De performance is in het Nederlands, begint om op zaterdag om 11.00 uur of op woensdag om 14.00 uur en duurt een uur. Na afloop kunt je het museum bezoeken. In het museum is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Bezoekers in het bezit van een geldig entreebewijs (bv. Membership pas, e-ticket, Stadspas, BankGiro Loterij VIP-KAART, ICOM) kunnen hieronder kiezen voor ‘Ander geldig toegangsbewijs' om alleen een tijdslot te reserveren. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol Om jouw museumbezoek zo prettig mogelijk te maken, zouden we je graag een aantal vragen stellen over je bezoek. Je ontvangt daarom binnenkort een enquête van ons per mail. Deze is anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor het verbeteren van onze service. Bedankt voor je medewerking! We kijken uit naar je komst!
PERFORMANCE SIGHTLESS SEEING #4: ACQUISITIONS
Niet Voor Scholen Deze performance is in het ENGELS. In deze ticketshop kun je een entreeticket met tijdslot inclusief een Public Program ticket (€ 3,-) bestellen. De performance is in het Engels, begint om op zaterdag om 14.00 uur of op woensdag om 16.00 uur en duurt een uur. Na afloop kunt je het museum bezoeken. In het museum is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Bezoekers in het bezit van een geldig entreebewijs (bv. Membership pas, e-ticket, Stadspas, BankGiro Loterij VIP-KAART, ICOM) kunnen hieronder kiezen voor ‘Ander geldig toegangsbewijs' om alleen een tijdslot te reserveren. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol Om jouw museumbezoek zo prettig mogelijk te maken, zouden we je graag een aantal vragen stellen over je bezoek. Je ontvangt daarom binnenkort een enquête van ons per mail. Deze is anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor het verbeteren van onze service. Bedankt voor je medewerking! We kijken uit naar je komst!
Tickets & tijdsloten
Niet Voor Scholen De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom is het de komende tijd nodig om online een ticket en tijdslot aan te schaffen. In het museum is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Bezoekers in het bezit van een geldig entreebewijs (bv. Membership pas, e-ticket, Stadspas, BankGiro Loterij VIP-KAART, ICOM) kunnen hieronder kiezen voor ‘Ander geldig toegangsbewijs' om alleen een tijdslot te reserveren. Tip: Wil je op een rustig moment komen? De ochtenden zijn vaak minder druk. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol Om jouw museumbezoek zo prettig mogelijk te maken, zouden we je graag een aantal vragen stellen over je bezoek. Je ontvangt daarom binnenkort een enquête van ons per mail. Deze is anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor het verbeteren van onze service. Bedankt voor je medewerking! We kijken uit naar je komst!
Tickets & tijdsloten
Niet Voor Scholen Deze webshop is uitsluitend VOOR INTERN GEBRUIK. Verander de taal voor Engelstalige etickets en e-mailberichten. De naam die hieronder ingevuld wordt, komt op de e-tickets e.d. Vul je eigen e-mailadres in om zelf de tickets te ontvangen en door te sturen of stuur de tickets gelijk naar de gast.
Tickets & tijdsloten
Niet Voor Scholen Welkom! De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom is het de komende tijd nodig om online een ticket en tijdslot aan te schaffen. De speciale kortingscode kan ingewisseld worden op de overzichtspagina van je bestelling ("verzilver je kortingscode"). In het museum is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol Om jouw museumbezoek zo prettig mogelijk te maken, zouden we je graag een aantal vragen stellen over je bezoek. Je ontvangt daarom binnenkort een enquête van ons per mail. Deze is anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor het verbeteren van onze service. Bedankt voor je medewerking! We kijken uit naar je komst!
Tickets & tijdsloten | Rabobank
Niet Voor Scholen Welkom! De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom is het de komende tijd nodig om online een ticket en tijdslot aan te schaffen. De speciale kortingscode kan ingewisseld worden op de overzichtspagina van je bestelling ("verzilver je kortingscode"). In het museum is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol Om jouw museumbezoek zo prettig mogelijk te maken, zouden we je graag een aantal vragen stellen over je bezoek. Je ontvangt daarom binnenkort een enquête van ons per mail. Deze is anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor het verbeteren van onze service. Bedankt voor je medewerking! We kijken uit naar je komst! Actievoorwaarden Rabobank ledenaanbieding - geldig t/m 31 december 2020 - korting 25% alleen geldig op entreeprijs volwassen ticket (18,50 euro) - niet geldig icm andere (kortings) acties

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.