Stedelijk Museum Amsterdam
Tickets & Tijdsloten

Tickets & tijdsloten

Koop tickets

Welkom terug!

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom is het de komende tijd nodig om online een ticket en tijdslot aan te schaffen.

Museumkaarthouders en bezoekers in het bezit van een ander geldig entreebewijs kunnen hieronder kiezen voor ‘Ander geldig toegangsbewijs' om alleen een tijdslot te reserveren.

Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol

We kijken uit naar je komst!

Koop tickets

 Omschrijving
Tickets & tijdsloten
Niet Voor Scholen Welkom terug! De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom is het de komende tijd nodig om online een ticket en tijdslot aan te schaffen. Museumkaarthouders en bezoekers in het bezit van een ander geldig entreebewijs kunnen hieronder kiezen voor ‘Ander geldig toegangsbewijs' om alleen een tijdslot te reserveren. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten op www.stedelijk.nl/1.5m-museumprotocol We kijken uit naar je komst!
Tickets & tijdsloten
Niet Voor Scholen Deze webshop is uitsluitend VOOR INTERN GEBRUIK. Vergeet niet om per e-mail de voorwaarden en gezondheidscheck te sturen.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.